Over ons

Geeft u binnenkort een feest, moet u een zakelijke lunch regelen of zoekt u een cateraar voor het jaarlijkse personeelsfeest? Hanskamp’s Gasterij helpt u graag, zodat de catering tot in de puntjes wordt geregeld. Ons cateringbedrijf verzorgt sinds 2000 de catering in Apeldoorn en omstreken. Hiermee zijn wij één van de langst bestaande cateraars in de omgeving. Liefde voor mooie en verse gerechten, kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons dan ook centraal. Hierdoor zorgen wij samen met u dat de catering precies volgens uw wensen wordt geserveerd. Zo wordt elke maaltijd, borrel of feest een onvergetelijke smaaksensatie. 

Ontmoet dé mensen van Hanskamp's Gasterij

Negen gedreven cateraars met jarenlange ervaring en passie voor het cateringvak vormen de drijvende kracht achter Hanskamp’s Gasterij. Dankzij onze vakmensen worden werknemers, gasten en zakenrelaties elke dag weer verrast met culinaire hoogstandjes en bijpassende drankjes. Iedereen bij Hanskamp’s Gasterij is uiterst flexibel, waardoor ons team geschikt is om elke cateringsopdracht volledig te organiseren en faciliteren. Uiteraard met de puntjes op de i. Winter of zomer, het hele jaar door leveren wij alles op perfecte temperatuur, mede door het gebruik van een professionele koelwagen. 

Wij regelen het voor u

Van een heerlijke lunch voor twee tot grote personeelsfeesten, Hanskamp’s Gasterij verzorgt het met alle liefde voor u. In onze professionele keuken bereiden wij onze creatieve, culinaire gerechten met zorg. Ons cateringbedrijf bezorgt de gerechten op ieder gewenst tijdstip bij u thuis, op kantoor of op locatie. Zoekt u nog een locatie voor uw personeelsfeest, verjaardag of evenement? Ook hiervoor bent u bij Hanskamp’s Gasterij aan het juiste adres. Wij beschikken tevens over zalen voor 10 tot 200 personen. Het totaalplaatje kunnen wij voor u compleet maken, door ook het eten, de bediening, de afwas en de schoonmaak te verzorgen. Inmiddels hebben wij een grote, tevreden klantenkring opgebouwd van diverse bedrijven en particulieren, zoals Kiwa, Veluws College Mheenpark, en Mobilis TBI Infra.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op via 055-539 33 61 of vul ons contactformulier in. Wij contacteren u binnen twee werkdagen.

Vul uw eigen inhoud in.