Evenementen

Hanskamp’s Gasterij, catering voor elk evenement

Hanskamp’s Gasterij zit al meer dan 17 jaar in het cateringvak. Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring met het verzorgen van recepties, evenementen, open dagen of feestjes. Onze cateraars zetten alles op alles om van uw evenement een sensationeel hoogtepunt te maken. Hanskamp’s Gasterij is een full service cateringbedrijf. Wij verzorgen op uw evenement de tafels, stoelen, tenten, toiletvoorzieningen tot aan de culinaire hapjes. Zelfs de artiesten kunnen voor u ingehuurd worden. Wij organiseren alles naar wens binnen het budget wat u voor ogen heeft. 

Catering tot in de puntjes verzorgd

Bij een evenement is het fijn om alles uit handen te kunnen geven. Een evenement kunt u met een gerust hart uitbesteden aan Hanskamp’s Gasterij. In een persoonlijk gesprek nemen wij al uw wensen voor het evenement door, zodat wij onze catering en faciliteiten hierop aan kunnen passen. Ook voor het volledig organiseren van uw evenement kunt u bij Hanskamp’s Gasterij terecht. Van de opbouw en voorbereidingen tot aan de afwas. Wij zetten de tafels en tenten voor u klaar en toveren de locatie om tot een sfeervolle ruimte. Tijdens het evenement zorgen onze medewerkers dat uw gasten voldoende culinaire hapjes en drankjes nuttigen, waarna alles netjes opgeruimd wordt. Ook de afwas nemen wij mee, zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Huurt u Hanskamp’s Gasterij in voor uw evenement, dan zorgen wij ervoor dat het onvergetelijke evenement tot in de puntjes geregeld wordt. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van catering bij evenementen of wilt u ons reserveren? Neem dan contact met ons op via 055-539 33 61 of vul het contactformulier in.

evenementencatering

Vul uw eigen inhoud in.