Cateringcontract

Als bedrijf wilt u graag de bedrijfscatering uitbesteden aan een professioneel cateringbedrijf. Hanskamp’s Gasterij verzorgt bedrijfscatering in zowel bestaande als nieuwe bedrijfsrestaurants, van bedrijfsborrels, evenementen, personeelsfeesten tot aan recepties. In een persoonlijk gesprek zullen wij uw specifieke wensen voor de bedrijfscatering met u doornemen, zodat wij de catering op maat faciliteren. Nadat alle wensen en details zijn afgestemd rondom de bedrijfscatering, wordt er een cateringcontract opgesteld. Zo weten wij niet alleen wat u wenst, maar weet u ook waar u aan toe bent. Wel zo prettig!

Alles op een rij met contract catering

Een cateringcontract is een effectief middel om een goede en fijne samenwerking tot stand te brengen. Als professioneel cateringbedrijf vinden wij het belangrijk dat alle afspraken die wij maken met onze klant helder en inzichtelijk zijn. Met een cateringcontract brengen wij samen met de klant in kaart welke afspraken Hanskamp’s Gasterij en onze klant met elkaar maken en waar beide partijen aan zullen voldoen. In het contract wordt onder andere de omvang en inhoud van de bedrijfscatering vastgesteld, evenals de tijdstippen van levering, de duur van onze samenwerking en de kosten. Hierdoor wordt alles voor aanvang van de samenwerking in prettig overleg afgesproken.

Samen voor een goede bedrijfscatering

Doordat alle belangrijke details voor de aanvang van de samenwerking besproken worden, kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van bedrijfscatering. Een goede samenwerking is hierbij belangrijk. Door korte lijntjes en goede communicatie schakelt Hanskamp’s Gasterij snel met haar klanten. Zo zijn grote of kleine aanpassingen in uw bedrijfscatering in een mum van tijd geregeld. Dit maakt ons een belangrijke concurrent ten opzichte van grote landelijke cateraars, die vaak minder flexibel zijn. 

Interesse in bedrijfscatering van Hanskamp’s Gasterij? Neem contact met ons op via 055-539 33 61 of vul het contactformulier in.

evenementencatering

Meer informatie over contractcatering

Vul uw eigen inhoud in.