Broodjesservice Apeldoorn

Belegde broodjes laten bezorgen in Apeldoorn en omstreken?

Een heerlijk vers afgebakken pistoletje met verse zalm, rucola, dille en kappertjes? Of geniet u liever van een zacht wit bolletje met filet american, uitjes, peper en een snufje zout? Hanskamp’s Gasterij verzorgt heerlijke belegde broodjes voor u. Wij bieden een complete broodjesservice die aansluit op uw wensen. Verras uw gasten of werknemers met een heerlijke lunch boordevol verse broodjes en zachte bolletjes van de bakker. Ieder broodje wordt door ons rijkelijk belegd met verse ingrediënten. Hierdoor wordt de lunch elke keer gegarandeerd een smakelijk succes. Hanskamp’s Gasterij bezorgt uw lunch kosteloos in Apeldoorn vanaf 50 euro. Alle bestellingen vóór 10.00 uur worden tussen de middag op het door u gewenste tijdstip geleverd. Handig, lekker en snel. 

Broodjeslunch voorbeeld:

Verser dan vers

Loopt het water al in uw mond bij het idee van een broodjeslunch? Bij ons ook. Wij doen er dan ook alles aan om van elke lunch weer een feestje te maken. Een voorbeeld van een broodjeslunch voor slechts  7,95 euro

Witte bol kaas
Bruine bol achterham
Krentenbol
Melk
Karnemelk
Fruit

Veel klanten breiden deze lunch uit met een heerlijke pistolet gezond voor extra variatie. De lunch wordt dan € 10,95.

Eindeloze variatie in catering

Gaat uw voorkeur uit naar een lunch met broodjes met luxe vleeswaren zoals flinterdunne Coburgerham, eigengemaakte eiersalade of vis? Dat is uiteraard mogelijk. Indien u uw wensen een dag van tevoren aan ons doorgeeft, dan voorzien wij de broodjes van heerlijke luxe vleeswaren en verse vis. Hanskamp’s Gasterij verzorgt als full service cateringbedrijf ook dagverse soepen, saucijzenbroodjes, kroketten en andere snacks. Hierbij leveren wij ook de warmhoudplaten en het servies.

Heeft u suggesties of een lekker lunchrecept? Hanskamp’s Gasterij hoort het graag. Laat uw idee hiernaast achter. Alvast bedankt namens onze cateraars.

Wilt u bestellen? Bel 055-539 33 61 of plaats uw bestelling via ons contactformulier.

broodjes-bestellen-en-bezorgen-apeldoorn

Belegde broodjes laten bezorgen?

broodjes bezorgen apeldoorn cateringsbedrijf hanskamps gasterij

Vul uw eigen inhoud in.