Bedrijfscatering

Even ontspannen, praten en genieten van een warme maaltijd, lunch of snack onder werktijd. Eten verbindt en uw werknemers laden hierdoor weer op. Belangrijk, want werknemers zijn ten slotte de motor van uw bedrijf. Een mooi ontbijt voor een goede start van de dag, een lekkere lunch met goed gevulde broodjes, een stevige maaltijd of de werkweek afsluiten met een gezellige borrel. Hanskamp’s Gasterij verzorgt al ruim 17 jaar bedrijfscatering voor bedrijven. Binnen een bedrijf regelen wij alles op het gebied van catering. Van het opzetten van een nieuw restaurant in een bestaand of nieuw bedrijf, de dagelijkse gang van zaken voor het bedrijfsrestaurant en het faciliteren van bedrijfsborrels of evenementen.

Van alle markten thuis

Bedrijfscatering op maat en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij Hanskamp’s Gasterij. Wij sluiten ons daarom volledig aan bij de wensen van onze opdrachtgever qua gewenst kwaliteitsniveau, levertijden en openingstijden. Ook producten, personeel, faciliteiten en inrichting faciliteren wij naar wens, zodat de bedrijfscatering volledig aansluit bij (de smaak van) uw werknemers en de bedrijfscultuur. 

Catering met een grote C

Hanskamp’s Gasterij staat voor gezonde en lekkere producten met een hoge kwaliteit. Onze producten serveren wij daarom vers uit eigen keuken. Als professioneel cateringbedrijf zijn wij HACCP gecertificeerd. Hierdoor waarborgen wij de veiligheid van onze bedrijfscatering. Hanskamp’s Gasterij heeft geen ‘negen tot vijf mentaliteit’. Onze vakmensen staan voor u klaar wanneer u dat wenst. Een bedrijfsborrel op de vrijdagmiddag, een personeelsfeest op zondag, een zakenlunch op de woensdagmiddag of een uitgebreid ontbijt om zeven uur ´s ochtends? Hanskamp’s Gasterij regelt het voor u. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bedrijfscatering? Neem dan contact met ons op via 055-539 33 61 of vul het contactformulier in.

Onze mogelijkheden voor bedrijfscatering:

Referenties

kpn_srcset-large
Hema1_srcset-large.JPG
xerox logo
Tempoteam_srcset-large
sita_srcset-large
Kiwalogo1_srcset-large

Vul uw eigen inhoud in.