Barbecue in Apeldoorn compleet verzorgd

Uw barbecue volledig verzorgd 

Het zonnetje schijnt volop, de dagen worden warmer en langer, oftewel de zomer is in aantocht. U geniet van de buitenlucht en van het lekker lang borrelen en eten in de tuin. De zomer is daarom ook hét seizoen voor een gezellige barbecue met familie en vrienden. Door jarenlange ervaring heeft Hanskamp’s Gasterij zich gespecialiseerd in het verzorgen van complete barbecues. Uw gasten zullen genieten van het uitgebreide aanbod van heerlijke vlees- en vissoorten, goedgevulde salades en ovenvers brood. 

Genieten van uw barbecue dankzij Hanskamp’s Gasterij 

Een barbecue verzorgen voor vrienden en familie is vaak een hele klus. Het vlees moet u inkopen. Hoeveel salades en sauzen moet ik hebben? En vaak heeft u niet genoeg servies en bestek voor al uw gasten. Hanskamp’s Gasterij neemt u dit allemaal uit handen. Wij verzorgen de gehele barbecue, van het tafellinnen tot het afwassen van de barbecue. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van de gezelligheid en de heerlijke gerechten. 

Van bestek tot barbecue

Hanskamp’s Gasterij staat bekend om haar kwaliteit, verse producten en gastvrijheid. Wij kopen het beste vlees voor u in en serveren huisgemaakte salades en sauzen. Zo maken wij de barbecue compleet. Houtskool of gasbarbecue? De keus is geheel aan u. Alles wordt met borden, bestek en buffetlinnen geleverd en is bij de prijs inbegrepen. Wij nemen zelfs de afwas mee. U heeft al een complete barbecue met zeven soorten vlees voor € 12,95. Uiteraard kunt u ook uw eigen barbecuemenu samenstellen, zodat alles naar wens wordt geserveerd.

Heeft u een leuke barbecue suggestie? Laat het hiernaast achter. Interesse in een compleet verzorgde barbecue? Neem contact met ons op via 055-539 33 61 of vul het contactformulier in.

barbecue-verzorgd-catering-apeldoorn

Verzorgde barbecue reserveren?

Vul uw eigen inhoud in.